Të tjera
STORJE SUKSESI
22 Shtator '21
Çfarë duhet të merret parasysh kur dizajnohen hapësirat e punës?
STORJE SUKSESI
17 Shtator '21
Si ndikon të qenurit person i mirë për të pasur sukses në karrierë?
STORJE SUKSESI
2 Shtator '21
Pse punonjësit gënjejnë që janë të sëmurë dhe çfarë ndodhë më pas?
STORJE SUKSESI
30 Gusht '21
7 punë për njerëzit që u pëlqen të japin urdhëra
STORJE SUKSESI
26 Gusht '21
5 hapa të menaxherëve që e parandalojnë “shuarjen” e punonjësve të tyre
STORJE SUKSESI
19 Gusht '21
Të qëndrosh derisa të pushohesh nga puna apo të japësh dorëheqje?
STORJE SUKSESI
13 Gusht '21
Sa dhe pse duhet që bizneset të kenë transparencë me punonjësit?
STORJE SUKSESI
4 Gusht '21
Arsyet pse punonjësit mund të mos e pëlqejnë departamentin e burimeve njerëzore
STORJE SUKSESI
15 Korrik '21
Çfarë bën një copywriter?
STORJE SUKSESI
13 Korrik '21
Profesionet më të mira për personat empatikë
STORJE SUKSESI
6 Korrik '21
3 shenjat që tregojnë që punonjësit po e lënë punën pa paralajmërim
STORJE SUKSESI
24 Qershor '21
7 punë për të gjithë ata që i duan lulet dhe natyrën
STORJE SUKSESI
17 Qershor '21
Çfarë do të thotë të jesh gazetar/e në Kosovë?
STORJE SUKSESI
5 Qershor '21
5 veprime të udhëheqësve që e dëmtojnë moralin e punonjësve
STORJE SUKSESI
28 Maj '21
Shenjat që tregojnë se keni aplikuar për një punë e cila nuk është e duhura
STORJE SUKSESI
18 Maj '21
Përfitimet që kanë kompanitë nga rekrutimi i vazhdueshëm
STORJE SUKSESI
17 Maj '21
Mjedisi toksik i punës i detyron edhe punonjësit më të mirë të largohen
STORJE SUKSESI
7 Maj '21
Pse kompanitë i fshijnë dhe i publikojnë përsëri konkurset e punës?
STORJE SUKSESI
4 Maj '21
6 punë që mund t’i bëni nëse keni diplomë në filozofi
STORJE SUKSESI
22 Prill '21
10 shprehje frymëzuese për bashkëpunimin dhe punën ekipore
STORJE SUKSESI
12 Prill '21
Si mund të vazhdoni të ndërtoni ekipe të punës edhe përmes takimeve virtuale?
MË SHUMË
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC