Këshilla për karrierë
27 Shtator '21
Përmes 4 hapave mësoni sesi të mbledhni kandidatë të shkëlqyeshëm
24 Shtator '21
Pse punonjësit nuk e dinë misionin e kompanisë dhe si të mësohet ai?
10 Shtator '21
Shenjat që tregojnë se nuk keni punë aq sa e meritoni dhe si ta menaxhoni atë?
8 Shtator '21
Si t’i qaseni një punonjësi që iu shikon shtrembër?
3 Shtator '21
Si t’i përfundoni disa biseda të stërgjatura në mënyrë të sjellshme?
1 Shtator '21
Sa gjatë duhet që telefoni juaj të jetë i ndalur gjatë pushimeve?
26 Gusht '21
Kur një udhëheqës shkakton probleme filloni duke pyetur pse e bën këtë
25 Gusht '21
A po punon me kolegë që krijojnë konflikte pa pasur nevojë?
24 Gusht '21
Mjaft u ankuat për kolegët e punës prapa shpinës së tyre, në vend të kësaj bëni diçka
23 Gusht '21
Si të përballeni me menaxherët xhelozë?
20 Gusht '21
Nuk ke vetëbesim? Ja disa mënyra për t’u dukur të tillë
17 Gusht '21
Piramida e Aftësive të Menaxhimit iu ndihmon të bëheni menaxherë të suksesshëm
12 Gusht '21
Si të përdorni empatinë për ta përmirësuar vendin tuaj të punës?
11 Gusht '21
Këshilla për trajtimin e problemeve nëse kompania nuk ka burime njerëzore
9 Gusht '21
Pse është më mirë që të telefonohen kandidatët sesa t’u dërgohet email
6 Gusht '21
10 mënyra për të ndërtuar besim në vendet e punës
3 Gusht '21
Çfarë të bëni nëse ende nuk keni ngritje të pagës siç ju kanë premtuar
28 Korrik '21
6 këshilla për kërkimin e punës që janë aq të thjeshta sa të gjithë i harrojnë
26 Korrik '21
Si të jeni më të suksesshëm në punën e ardhshme?
9 Korrik '21
6 këshilla sesi të jeni produktivë në vendet e punës
8 Korrik '21
Strategjitë të cilat i ndihmojnë punonjësit që t’i plotësojnë qëllimet e tyre
MË SHUMË
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC