CV dhe dokumente
STORJE SUKSESI
20 Shtator '21
Aftësitë më të mira për t’i përmendur në CV gjenden në përshkrimin e punës
STORJE SUKSESI
15 Shtator '21
Si të shkruani letër për të kërkuar punë dhe çfarë të përfshini në të?
STORJE SUKSESI
16 Shtator '21
A keni gënjyer në CV? Keni ende kohë që ta rregulloni dëmin
STORJE SUKSESI
7 Shtator '21
Shembull se çfarë të shkruani në emailin për dorëheqjen nga puna
STORJE SUKSESI
6 Shtator '21
Gënjeshtrat më të shpeshta që bëhen në CV dhe që duhet t’i shmangni
STORJE SUKSESI
29 Korrik '21
Çfarë duhet të shkruani në email kur i dorëzoni dokumentet e aplikimit?
STORJE SUKSESI
23 Korrik '21
Si duhet që ta emërtoni CV-në dhe letrën motivuese?
STORJE SUKSESI
11 Maj '21
Si mund ta bëni CV-në tuaj më të dukshme për sistemin e përzgjedhjes se aplikantëve?
STORJE SUKSESI
26 Prill '21
Disa këshilla se çfarë duhet të shkruani në “subject” të emailit
STORJE SUKSESI
23 Prill '21
5 arsye që duhet të dërgoni letër motivuese edhe nëse kërkesa është opsionale
STORJE SUKSESI
19 Prill '21
Çfarë duhet të shkruani në një email refuzimi pas intervistave të punës?
STORJE SUKSESI
16 Prill '21
Cilat aftësi teknologjike duhet t’i përmendni në CV dhe letër motivuese?
STORJE SUKSESI
25 Shkurt '21
Si t'i përmendni faktet interesante rreth vetes gjatë procesit të punësimit?
STORJE SUKSESI
24 Shkurt '21
Çfarë të përfshini në historinë tuaj të punësimit?
STORJE SUKSESI
2 Shkurt '21
Hapat që ju ndihmojnë të mos bëni gabime, kur dorëzoni dokumentet për aplikimet e punës
STORJE SUKSESI
1 Shkurt '21
Gjithçka që duhet të dini se si të shkruani një letër ndikuese
STORJE SUKSESI
26 Janar '21
Çka është lista me të dhëna të rëndësishme dhe si mund ta shkruani atë?
STORJE SUKSESI
21 Janar '21
Si të shkruani një letër falënderimi pas intervistës?
STORJE SUKSESI
2 Dhjetor '20
Si ta shkruani një profil profesional për veten, në faqen tuaj të internetit
STORJE SUKSESI
10 Nëntor '20
10 gjëra që nuk duhet t’i përfshini në një letër motivimi
STORJE SUKSESI
31 Tetor '20
Cila është mënyra e duhur për ta refuzuar një ofertë pune
MË SHUMË
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC