Rrjetet sociale dhe punësimi
14 Maj '24
A duhet të postoni gjëra të punës në rrjete sociale?
18 Mars '24
Si të bëheni më të dukshëm nga menaxheret në LinkedIn?
20 Janar '23
Gabimet që ju bëjnë të dukeni joprofesional në “LinkedIn”
10 Janar '22
Përparësitë dhe mangësitë e përdorimit të rrjeteve sociale në rekrutim
28 Dhjetor '21
5 arsye për dhe kundër përdorimit të rrjeteve sociale ne vendet e punës
27 Korrik '21
Si mund t’i përdorni grupet në Facebook për t’u rrjetëzuar dhe gjetur punë?
30 Qershor '21
Si ta kontaktoni një rekrutues/e në LinkedIn?
22 Shkurt '21
Rrjetet sociale që bashkë me “pëlqimet” sjellin edhe frymëzim
8 Shkurt '21
Menaxhimi i komenteve të pavërteta nga bizneset
18 Janar '21
Si duhet të duket një profil profesional në LinkedIn?
3 Dhjetor '20
Si ta bëni një fotografi profesionale për LinkedIn?
22 Tetor '20
6 këshilla që mund të ndjekin bizneset për të përdorur
21 Tetor '20
Si mund t’i menaxhojmë problemet dhe krizat e rrjeteve sociale
14 Shtator '20
Sa duhet të prisni për një ofertë pune?
4 Shtator '20
8 aftësi që çdo rekruter i kërkon
19 Gusht '20
Cilat shprehi rrisin gjasat tuaja për tu punësuar?
9 Qershor '20
Shtatë gabime që duhet t’i shmangni kur bëni marketing në Instagram
29 Maj '20
Si t’i shmangni gabimet e marketingut në biznesin tuaj?
27 Maj '20
8 aplikacione ideale për menaxherët e rrjeteve sociale
10 Maj '20
Si ta filloni karrierën në marketing digjital?
28 Shkurt '20
Sa ka rëndësi në punësim posedimi i një profili në LinkedIn?
MË SHUMË
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2024 - KosovaJob LLC