AkademiPune, platformë e suksesit në përgatitjen për punësim
RRETH AKADEMISË SË PUNËS
Kush është AkademiPune?
Akademi Pune është platformë në kuadër të rrjetit më të madh të punësimit në Kosovë “KosovaJob”. Kjo platformë ka për synim informimin, vetëdijësimin dhe edukimin e opinionit publik rreth tregut të punës.
Çka e veçon AkademiPune?
AkademiPune e bën të veçantë fakti se deri më tani në Kosovë nuk ka ekzistuar një mundësi kaq e lehtë, për të ndihmuar në hapat drejt krijimit të një marrëdhënie të punës.
Video – intervistat
Nëpërmjet video-intervistave ku trajtohen tema të ndryshme, shikuesit mund të marrin këshilla direkte nga punëdhënësit në Kosovë.
Artikujt
Artikujt sjellin këshilla të shumta rreth përgatitjes për treg të punës. Përpos artikujve informues, ne ju sjellim edhe storje suksesi, që kanë për synim inspirimin dhe udhëzimin në hapat drejt suksesit në karrierë.
Profilet e kompanive
Përmes profileve të kompanive, lexuesit mund të njoftohen nga afër me punëdhënësit në Kosovë, si dhe të marrin përgjigje në pyetjet që mund të kenë lidhur me kompanitë në Kosovë.
Kuizet
Kuizet dhe testet profesionale i sjellim tek ju për të pasuruar njohuritë tuaja në lëmi të ndryshme.
STAFI I AKADEMISË SË PUNËS
Arion Rizaj
PROJECT LEAD
Zanë Havolli
Project Manager
Gili Hoxhaj
Public Relations Specialist
Muhsin Huduti
PROJECT MARKETER
Suki Flugaj
Project Designer
Shkamb Kerleshi
Project Assistant
Shpat Ferizi
IT Consultant
KONTAKT
+383 45 11 14 14
info@kosovajob.com
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2024 - KosovaJob LLC