VIDEO INTERVISTA
20 Shkurt '20
Karriera në mësimdhënie
(Academic Education Center (AEC))
Karriera në mësimdhënie ka shumë përfitime. Profesori i gjuhës angleze dhe themeluesi i Academic Education Center (AEC), Lavdrim Avdyli tregon për sfidat, përparësitë dhe gjërat e tjera që vijnë me karrierën në mësimdhënie.
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2024 - KosovaJob LLC