Çka do të thotë të punosh në burime njerëzore?
(Ipko)
Burimet njerëzore janë shtyllë e çdo kompanie. Puna me njerëz është gjithmonë tërheqëse dhe sjellë shumë përfitime. Nëse ndonjëherë e keni menduar të bëni karrierë në burime njerëzore apo dëshironi ta njihni më shumë këtë profesion, në këtë video mund të gjeni një përmbledhje të gjërave që duhet të dini. Tetida Podrimçaku nga IPKO tregon se çka do të thotë të punosh në burime njerëzore. Ajo flet për përfitimet e mëdha të kësaj pune.  
Gent Efendia
Drejtor i Glam Radio
Glam Radio
02:38
Karriera në mësimdhënie
Lavdrim Avdyli - Themelues
Academic Education Center (AEC)
04:02
Rëndësia e trajnimeve në karrierë
Fitim Rama - Deputy CEO
PECB
02:11
Karriera në shkenca kompjuterike
Darsej Rizaj - Themelues
Shkolla Digjitale
01:04
Pse të punosh në burime njerëzore?
Tetida Podrimçaku - HR Generalist
Ipko
0:52
Kriteret për sukses në punë
Kreshnik Basha - Zëvendës Drejtor
Caritas
0:58
Përfitimet dhe sfidat e ndërmarrësisë
Etrit Haxhiu - Themelues
Mayune
1:08
Pse duhet hulumtuar kompaninë?
Alejtin Berisha - Themelues
Shkolla Finlandeze
1:04
Auto industria dhe përfitimet e saj
Gem Mita - Udhëheqës i Operativës
Auto Mita
1:00
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë, i çertifikuar nga Bureao Veritas me ISO 9001: 2015 për Menaxhimin e Cilësisë.