Përfitimet dhe sfidat e ndërmarrësisë
(Mayune)
Ndonëse rrugëtimi në botën e biznesit nuk është gjithmonë i lehtë dhe shumë pengesa mund të shfaqen gjatë rrugës, përfitimet janë të mëdha. A e keni në mendje ndonjë ide për krijimin e ndonjë start-up? A jeni të gatshëm ta zbatoni atë? Mësojeni përmes kësaj videoje se si duhet të nisni nga pika zero. Etrit Haxhiu nga Mayune rrëfen se çka nevojitet të keni, çka ju pret gjatë rrugës dhe cilat janë të mirat që vijnë me krijimin e një biznesi.  
Gent Efendia
Drejtor i Glam Radio
Glam Radio
02:38
Karriera në mësimdhënie
Lavdrim Avdyli - Themelues
Academic Education Center (AEC)
04:02
Rëndësia e trajnimeve në karrierë
Fitim Rama - Deputy CEO
PECB
02:11
Karriera në shkenca kompjuterike
Darsej Rizaj - Themelues
Shkolla Digjitale
01:04
Pse të punosh në burime njerëzore?
Tetida Podrimçaku - HR Generalist
Ipko
0:52
Kriteret për sukses në punë
Kreshnik Basha - Zëvendës Drejtor
Caritas
0:58
Përfitimet dhe sfidat e ndërmarrësisë
Etrit Haxhiu - Themelues
Mayune
1:08
Pse duhet hulumtuar kompaninë?
Alejtin Berisha - Themelues
Shkolla Finlandeze
1:04
Auto industria dhe përfitimet e saj
Gem Mita - Udhëheqës i Operativës
Auto Mita
1:00
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë, i çertifikuar nga Bureao Veritas me ISO 9001: 2015 për Menaxhimin e Cilësisë.