VIDEO INTERVISTA
10 Shkurt '20
Si ndikon mos hulumtimi i kompanisë tek kandidatët?
(Shkolla Finlandeze)
Në intervista të punës, një ndër pyetjet më të zakonshme që u bëhet kandidatëve është se sa kanë njohuri rreth kompanisë ku kanë aplikuar. Alejtin Berisha, themelues i Shkollës Finlandeze dhe Kolegjit Universum tregon se pse hulumtimi i kompanisë ka një rëndësi të veçantë për ta marrë një vend pune.  
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2024 - KosovaJob LLC