Auto-industria: Cilat janë përfitimet?
(Auto Mita)
Ndikimi që ka në përmirësimin e ekonomisë në përgjithësi, e bën auto-industrinë një ndër industritë që sjellë një varg përfitimesh për të gjithë personat e kyçur në të. Sot, kjo industri kërkohet shumë nga të rinjtë. Prandaj, nëse dëshiron të ndërtosh karrierën tënde në këtë industri, mësoje se pse nuk duhet të presësh më gjatë. Gem Mita nga Auto Mita flet për përfitimet e shumta që vijnë nga auto-industria.  
Gent Efendia
Drejtor i Glam Radio
Glam Radio
02:38
Karriera në mësimdhënie
Lavdrim Avdyli - Themelues
Academic Education Center (AEC)
04:02
Rëndësia e trajnimeve në karrierë
Fitim Rama - Deputy CEO
PECB
02:11
Karriera në shkenca kompjuterike
Darsej Rizaj - Themelues
Shkolla Digjitale
01:04
Pse të punosh në burime njerëzore?
Tetida Podrimçaku - HR Generalist
Ipko
0:52
Kriteret për sukses në punë
Kreshnik Basha - Zëvendës Drejtor
Caritas
0:58
Përfitimet dhe sfidat e ndërmarrësisë
Etrit Haxhiu - Themelues
Mayune
1:08
Pse duhet hulumtuar kompaninë?
Alejtin Berisha - Themelues
Shkolla Finlandeze
1:04
Auto industria dhe përfitimet e saj
Gem Mita - Udhëheqës i Operativës
Auto Mita
1:00
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë, i çertifikuar nga Bureao Veritas me ISO 9001: 2015 për Menaxhimin e Cilësisë.