Cili është vendi më i vizituar në Evropë në vitin 2024?
 • 1
  Cili është vendi më i vizituar në Europë në vitin 2024
  A
  Spanja
  B
  Franca
  C
  Italia
  D
  Gjermania
  2
  Sa vizitorë priti Spanja në vitin 2022?
  A
  50.45 milionë
  B
  71.66 milionë
  C
  79.4 milionë
  D
  60 milionë
  3
  Cili vend i Evropës është i njohur për qytetin e tij që lidh Lindjen me Perëndimin?
  A
  Greqia
  B
  Turqia
  C
  Rusia
  D
  Kroacia
  4
  Cila nga këto qytete është një destinacion kryesor turistik në Turqi?
  A
  Antalya
  B
  Budapesti
  C
  Lisbona
  D
  Prag
 • 5
  Cili vend priti rreth 50.45 milionë vizitorë në vitin 2022?
  A
  Italia
  B
  Spanja
  C
  Turqia
  D
  Gjermania
  6
  Cila është një nga arsyet kryesore që turistët vizitojnë Francën?
  A
  Plazhet
  B
  Kështjellat dhe katedralet
  C
  Muzika
  D
  Pazarët
  7
  Cili nga këto vende është i famshëm me 47 vendndodhje të Trashëgimisë Botërore në UNESCO-s?
  A
  Italia
  B
  Franca
  C
  Spanja
  D
  Gjermania
  8
  Cili vend është i njohur për kuzhinën e tij me kebabë dhe baklava?
  A
  Franca
  B
  Turqia
  C
  Italia
  D
  Spanja
Faqja 
1
/
2
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
8 pyetje
Përfundo