Sa i njihni rrjetet sociale?
 • 1
  Pas Google, cila është faqja e dytë më e popullarizuar në botë?
  A
  Facebook
  B
  Baidu
  C
  Youtube
  D
  Twitter
  2
  Cila nga këto rrjete sociale nuk përdorë hashtag (#) ?
  A
  Facebook
  B
  Instagram
  C
  Snapchat
  D
  Twitter
  3
  Cila platformë raportohet të jetë më e dobishmja për tregtarët socialë për të arritur qëllimet e tyre?
  A
  Facebook
  B
  Instagram
  C
  Linkedin
  D
  Youtube
  4
  Cila formë e postimeve tërheqë më shumë shikueshmëri në Facebook dhe Instagram?
  A
  Videot
  B
  Figurat
  C
  Postimet me tekst
 • 5
  Sipas statistikave të këtij viti, sa përdorues aktiv ka Facebook brenda muajit?
  A
  Rreth 2.4 miliardë
  B
  Rreth 1.5 miliardë
  C
  Rreth 500 milion
  D
  Rreth 600 milion
  6
  Cila është platforma më e popullarizuar në rrjete sociale, e përdorur nga njerëzit që janë mbi 50 vjeç?
  A
  LinkedIn
  B
  Facebook
  C
  Youtube
  D
  Instagram
  7
  Në cilin vit u zbulua rrjeti i parë social i quajtur Six Degrees?
  A
  1994
  B
  1997
  C
  1998
  D
  2000
  8
  Cili rrjet social nuk lejon të postoni foto apo video përmes kompjuterit?
  A
  Facebook
  B
  Instagram
  C
  Twitter
 • 9
  Cila nga këto nuk është rrjet social?
  A
  Vkontakte
  B
  Renren
  C
  Ektorp
  D
  Weibo
  10
  Kur u themelua YouTube?
  A
  10 janar, 2004
  B
  14 shkurt, 2005
  C
  5 shtator, 2007
  D
  12 prill 2008
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo