Si e ka ndikuar koronavirusi ekonominë?
 • 1
  Sa ka rënë aktiviteti global i bashkimeve dhe blerjeve në tremujorin e parë të 2020?
  A
  10%-14%
  B
  15%-19%
  C
  20%-25%
  D
  Më shumë se 25%
  2
  Fondacioni B&M Gates është zotuar deri në ---------------- të ndihmojë në forcimin e përpjekjeve për trajtimin e koronavirusit.
  A
  First Option
  B
  1000 milionë
  C
  10000 milionë
  D
  100 milionë
  3
  Cila industri në Indi është prekur më së shumti nga koronavirusi?
  A
  Industria e veshjeve
  B
  Industuria e automobilëve
  C
  Të dyja
  4
  Çfarë importon Kina nga e gjithë bota?
  A
  Maska kirurgjikale
  B
  Pajisje mbrojtëse mjekësore
  C
  Rroba mbrojtëse
  D
  Të gjitha
 • 5
  Sa është përqindja e humbjes së regjistruar në ekonomitë e rajoneve të Lindjes së Mesme?
  A
  24 %
  B
  25 %
  C
  34 %
  D
  44 %
  6
  Sa është përqindja e humbjes së regjistruar në ekonomitë kineze deri në shkurtin vitit 2019?
  A
  50 %
  B
  18 %
  C
  20 %
  D
  08 %
  7
  Cilat fusha janë prekur thellë nga koronavirusi?
  A
  Industria e turizmit
  B
  Aeroportet
  C
  Të dyja
  8
  Cila kompani publike nuk raportoi fitim në tremujorin e parë të 2020?
  A
  First Option
  B
  Slack Technologies
  C
  Tyson Foods
  D
  Coca-Cola
 • 9
  Në cilën datë Organizata Botërore e Shëndetësisë e shpalli koronavirusin një pandemi?
  A
  11 mars
  B
  26 shkurt
  C
  30 janar
  D
  29 mars
  10
  Cili udhëheqës i SHBA-së tha në maj, "Në afat të gjatë dhe madje edhe në atë afatmesëm, ju nuk do të dëshironit të vini bast kundër ekonomisë amerikane."
  A
  Presidenti Donald Trump
  B
  Sekretari i Thesarit, Steven Mnuchin
  C
  Senatori republikan, Rand Paul
  D
  Jerome Powel, Kryetari i Rezervës Federale,
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo