Sa dini për AGK-në?
 • 1
  Çfarë është AGK?
  A
  Organizatë joqeveritare
  B
  Gazetë javore
  C
  Revistë
  D
  Institut i medias
  2
  Çfarë nënkupton AGK?
  A
  Agjencia e Gazetarëve të Kosovës
  B
  Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës
  C
  Arsimimi i Gazetarëve të Kosovës
  D
  Angazhimi i Gazetarëve të Kosovës
  3
  Cili është misioni i AGK-së?
  A
  Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të gazetarëve
  B
  Monitorimin e punës së gazetarëve
  C
  Mbikëqyrjen e shkeljeve të mediave në Kosovë
  4
  Kur është themeluar AGK?
  A
  Në vitin 1999
  B
  Në vitin 2000
  C
  Në vitin 2002
  D
  Në vitin 2006
 • 5
  AGK është anëtare e Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve dhe Federatës Evropiane të Gazetarëve.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
  6
  Rreth sa profesionistë të mediave janë pjesë e saj?
  A
  200
  B
  500
  C
  900
  D
  2000
  7
  Kush është kryetari i bordit të AGK-së?
  A
  Gentiana Begolli
  B
  Naile Dema – Selmani
  C
  Xhemajl Rexha
  8
  Kush e ka fituar në vitin 2022 çmimin “Gazetarja e Vitit” nga AGK?
  A
  Dafina Halili
  B
  Saranda Ramaj
  C
  Kreshnik Gashi
 • 9
  Çfarë ngjyrave ka logoja e AGK-së?
  A
  Kaltër dhe verdhë
  B
  Zi dhe gjelbër
  C
  Kaltër dhe zi
  10
  Kush është Drejtore Ekzekutive e AGK-së?
  A
  Getoarbë Mulliqi
  B
  Gentiana Begolli
  C
  Naile Dema – Selmani
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo