Sa i dini filmat e Halloweenit?
 • 1
  Plotësoni emrin e këtij filmi, "It's the Great Pumpkin, Charlie _______" (1966).
  A
  Black
  B
  Brown
  C
  Green
  D
  Gray
  2
  Në cilin vit u publikua 'The Addams Family', një film i përsosur për humorin e Halloween-it?
  A
  1990
  B
  1992
  C
  1993
  D
  1991
  3
  Kush ishte veshur si lepur në skenën e festës së Halloween-it të filmit 'Mean Girls'?
  A
  Karen Smith Aaron Samuels Cady Heron Regina George
  B
  Aaron Samuels
  C
  Cady Heron
  D
  Regina George
  4
  Cili film flet për një pacient me probleme mendor dhe një vrasës që arratiset nga një sanitar dhe kthehet në qytetin e tij të lindjes për të ndjekur kalimtarët e pafajshëm?
  A
  Halloween (1978)
  B
  Halloween (2007)
  C
  Halloween II (1981)
  D
  Halloween II (2009)
 • 5
  A ju kujtohet filmi me një shtrigë të re të quajtur Marnie?
  A
  Halloweentown
  B
  High Locus Pocus
  C
  The Exorcist
  D
  Halloweentown
  6
  Kush ishte aktori kryesor në filmin Edward Scissorhands?
  A
  Tom Cruise
  B
  Jack Nicholson
  C
  Johnny Depp
  D
  Tom Hanks
  7
  Në cilin vit u publikua filmi i njohur Ghostbusters?
  A
  1980
  B
  1984
  C
  1984
  D
  1986
  8
  Ky film horror ndjek pushtimin demonik të një vajze të re dhe përpjekjet e nënës së saj për ta shpëtuar atë.
  A
  Rosemary's Baby
  B
  Poltergeist II
  C
  Exorcist II
  D
  The Exorcist
 • 9
  Katër gjimnazistë zbulojnë magjinë. Emërtoni filmin.
  A
  The Craft
  B
  Constantine
  C
  Scream
  D
  Halloween
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
9 pyetje
Përfundo