A dini të bëni marketing me TikTok?
 • 1
  Çfarë lloj përmbajtjeje ndahet kryesisht në TikTok?
  A
  Artikuj me formë të gjatë
  B
  Video me format të shkurtër
  C
  Imazhe me rezolucion të lartë
  D
  Audio-podkaste
  2
  TikTok i lejon përdoruesit të krijojnë video me një kohëzgjatje prej:
  A
  30 sekonda
  B
  1 minut
  C
  15 sekonda deri në 1 minut
  D
  5 minuta
  3
  Cila është kohëzgjatja maksimale për një video të vetme në TikTok?
  A
  1 minut
  B
  2 minuta
  C
  3 minuta
  D
  60 sekonda
  4
  Cila nga këto është një veçori e njohur në TikTok që i lejon përdoruesit të shtojnë efekte speciale në videot e tyre?
  A
  Filtrat
  B
  Emoji
  C
  GIF
  D
  Ngjitëset/ Stickers
 • 5
  Cila strategji e marketingut në TikTok përfshin bashkëpunimin me krijuesit e përmbajtjeve të njohura në platformë?
  A
  Përmbajtje e krijuar nga përdoruesit
  B
  Efektet e markës
  C
  Sfidat me hashtag
  D
  Marketingu me ndikim
  6
  Cili është qëllimi kryesor i marketingut të TikTok?
  A
  Për të krijuar videon më të gjatë të mundshme
  B
  Për të marrë sa më shumë pëlqime në një video
  C
  Për të angazhuar dhe promovuar produkte ose shërbime për audiencën e synuar
  D
  Për të inkurajuar përdoruesit të largohen nga aplikacioni TikTok dhe të vizitojnë një faqe interneti
  7
  Çfarë u shfaq përdoruesve "For you page" (FYP) në TikTok?
  A
  Video nga përdoruesit që ata ndjekin
  B
  Vetëm reklama të sponsorizuara
  C
  Video në trend në mbarë botën
  D
  Përmbajtje e personalizuar bazuar në interesat e përdoruesve
  8
  Çfarë është një "duet" në TikTok?
  A
  Një video që shfaq dy përdorues që sinkronizojnë të folurën
  B
  Një video bashkëpunuese e krijuar nga dy përdorues krah për krah
  C
  Një video me një ekran të ndarë që shfaq dy lloje të ndryshme përmbajtjesh
  D
  Një lloj filtri TikTok
 • 9
  Cili është numri maksimal i karaktereve të lejuara në një titull video TikTok?
  A
  100 karaktere
  B
  140 karaktere
  C
  150 karaktere
  D
  220 karaktere
  10
  Si mund të rrisin brendet angazhimin në videot e tyre TikTok?
  A
  Duke ripostuar video nga përdorues të tjerë pa leje
  B
  Duke iu përgjigjur komenteve dhe duke u angazhuar me përdoruesit
  C
  Duke çaktivizuar komentet në video
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo