Sa din rreth gjuhës së trupit?
 • 1
  Si quhet ndryshe gjuha e trupit?
  A
  Sjellje e njeriut
  B
  Komunikim joverbal
  C
  Lexim i shenjave
  2
  Cilat emocione janë të vështira për t'u dalluar?
  A
  Hareja dhe gëzimi
  B
  Emocionet negative dhe pozitive
  C
  Ankthi dhe nervoza
  3
  Gjuha e trupit mund të përmirësojë shumë jetën e përditshme, dhe mund të rrisë shanset e suksesit në botën e biznesit.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
  4
  Sa përqind e informacionit shpërndahet përmes gjuhës të trupit?
  A
  70%
  B
  20%
  C
  50%
 • 5
  Çka nënkuptojnë lëvizjet mekanike?
  A
  Bezdisje
  B
  Mendim
  C
  Rehati
  6
  Në cilën nga këto fusha gjen më shumë zbatim gjuha e trupit?
  A
  Letërsi
  B
  Reklamë
  C
  Sociologji
  7
  Çka sinjalizon kryesisht ulja e kokës?
  A
  Autoritet
  B
  Empati
  C
  Mungesë besimi
  8
  Cila nga këto sinjale sugjeron që personi për të cilin po flisni nuk po e thotë të vërtetën?
  A
  Kontaktet e qëndrueshme me sytë
  B
  Prekjet e shpeshta të fytyrës me duar, përpjekjet për të mbuluar gojën
  C
  Përgjigjet e mënjëhershme
 • 9
  Udhëheqësit priren të përdorin tonin e tyre të zërit dhe lëvizjet e trupit për të krijuar një ndjenjë autoriteti. Çka duhet të bëjnë ata me duart e tyre për ta theksuar këtë efekt?
  A
  Mbajnë pëllëmbët e duarve të kthyera poshtë
  B
  Bëjnë gjeste të egra
  C
  Mbajnë duart në xhepa
  10
  Çfarë mesazhi jep qëndrimi si "krahët e kryqëzuar"?
  A
  Nuk pajtoheni me mesazhin, jeni të mbyllur ndaj një teme
  B
  Siguri
  C
  Vetëbesim
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo