A ke njohuri rreth e-mails?
 • 1
  Gmail është i vetmi shërbim me email që ofrohet në internet.
  A
  Po, i vetmi
  B
  Jo, ka edhe të tjera
  C
  Nuk e di
  2
  Në e-mail, në pjesën "subject" duhet ta shkruani e-mail adresen e marrësit.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
  3
  Në “Inbox” mund të gjeni:
  A
  E-mailet e fshira
  B
  E-mailet e reja
  C
  E-mailet e dërguara
  4
  Një bashkëngjitje mund të ketë:
  A
  Dokumente
  B
  Fotografi
  C
  A dhe B
 • 5
  Ju mund të dërgoni një E-mail në kudo nëpër botë.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
  6
  Për të hyrë në llogarinë tuaj, do t'ju duhet emri i përdoruesit dhe:
  A
  Adresa e shtëpisë
  B
  Fjalëkalimi
  C
  Ditëlindja
  7
  Çfarë simboli përdoret për të ndarë dy pjesët e një emaili?
  A
  (*)
  B
  (#)
  C
  (@)
  8
  Cili prej këtyre është e-mail i vlefshëm?
  A
  http://www.akademipune.com
  B
  kandidat://akademipune.com
  C
  kandidatet@akademipune.com
 • 9
  Çfarë do të thotë 'com' në një adresë në internet?
  A
  Command
  B
  Commercial
  C
  Communication
  10
  Pasi të merrni një email, mund t'i përgjigjeni ose dërgoni mesazhin dikujt tjetër.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
  11
  ___________është pjesë e e-mailit qe përmban adresën e dërguesit dhe të marresit.
  A
  Body
  B
  Footer
  C
  Header
  12
  Pjesa e parë e adresës suaj të emailit para '@' është:
  A
  Emri i domainit
  B
  Emri i përdoruesit
  C
  Fjalëkalimi
 • 13
  Një e-mail mund të ketë hapësira boshe në të.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
Faqja 
1
/
4
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
13 pyetje
Përfundo