A e dini se çka studiojnë këto fusha?
 • 1
  Si quhet studimi i tingullit?
  A
  Vibronomia
  B
  Akustonomia
  C
  Akustika
  2
  Fusha që merret me studimin e zemrës quhet?
  A
  Katoustika
  B
  Kardonomia
  C
  Kardiologji
  3
  Iktiologjia është studimi i kujt?
  A
  Perimeve
  B
  Peshqve
  C
  Zogjve
  D
  Pemëve
  4
  Ideogjenia është studimi i?
  A
  Origjinës së ideve
  B
  Studimit i ideologjive të religjionit
  C
  Studimi i himneve
 • 5
  Botanika është studimi i?
  A
  Kafshëve
  B
  Organizmave mikroskopikë
  C
  Bimëve
  D
  Mjedisit dhe qenieve njerëzore
  6
  Anatomia merret me studimin e:
  A
  Reaksionit kimik
  B
  Trashëgimisë dhe Vaiaconeve
  C
  Strukturës së brendshme të një organizmi
  D
  Asnjërën
  7
  Çka studion virologjia?
  A
  Virusët
  B
  Bakteret
  C
  Qelizat
  D
  Strukturën e organizmave
  8
  Me studimin e kujt merret onkologjia?
  A
  Gojës
  B
  Dhëmbëve
  C
  Tumorëve
  D
  Zorrëve
 • 9
  Çka studion dermatologjia?
  A
  Lloje të caktuara të mikrobeve
  B
  Lëkuren
  C
  Bakteret e qumështit
  D
  Kristalet nën koren e tokës
  10
  Çka studion miologjia?
  A
  Studimin e vetes
  B
  Mitet e lashta
  C
  Muskujt
  D
  Studimin e qenieve të lashta të mbinatyrshme
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo