Sa i njihni shenjat e shëndetit dhe sigurisë?
 • 1
  Kjo shenjë ju tregon se një substancë është
  A
  E dëmshme
  B
  Toksike
  C
  E rrezikshme për mjedisin
  2
  Kjo shenjë nënkupton:
  A
  Rrjedhje të tavanit
  B
  Vishni rroba që mbrojnë ujin
  C
  Dush emergjence
  D
  Spërkatës zjarri
  3
  Kjo shenjë nënkupton:
  A
  Të shkoni nëse atje ka zjarr
  B
  Fikësit e zjarrit duhet të mbahen
  C
  Zjarri do të fillojë
  4
  Daljet e zjarrit janë me ngjyra:
  A
  Kaltër dhe bardh
  B
  Kuq dhe bardh
  C
  Gjelbër dhe bardh
  D
  Kuq dhe verdhë
 • 5
  Një kamion duhet të hedhë materialet në një llogore. Kush duhet t'i japë sinjale shoferit të kamionit?
  A
  Kushdo që është aty
  B
  Dikush që është në llogore
  C
  Kushdo që i di sinjalet
  D
  Kushdo që është i trajnuar dhe kompetent
  6
  Kjo shenjë nënkupton:
  A
  Nëse dëshironi, vishni mbrojtje për veshët
  B
  Duhet të vendosni mbrojtëse për veshët
  C
  Nuk duhet të lëshoni zë
  7
  Shenjat verdh e zi nënkuptojnë se:
  A
  Duhet të bëni diçka
  B
  Nuk duhet të bëni diçka
  C
  Rrezikueshmëri
  D
  Kushtet e sigurisë
  8
  Çfarë nënkupton kjo shenjë:
  A
  Nuk ka akses në skelë
  B
  Nuk ka hyrje pa pajisje të plota mbrojtëse personale
  C
  Nuk ka hyrje për njerëzit në këmbë
  D
  Nuk ka hyrje gjatë ditës
 • 9
  Shenjat e kuqe me të bardha me një vijë të kuqe nënkuptojnë:
  A
  Nuk duhet të bëni diçka
  B
  Rrezik
  C
  Duhet të bëni diçka
  D
  Kushte të sigurta
  10
  Çfarë nënkupton kjo shenjë?
  A
  Kujdes, materiale të ftohta
  B
  Kujdes, materiale të nxehta
  C
  Duhet t’i vendosni dorëzat e sigurisë
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo