Sa i njihni flamujt e Evropës?
 • 1
  Cilin shtet e përfaqëson ky flamur?
  A
  Finlandën
  B
  Latvinë
  C
  Danimarkën
  D
  Austrinë
  2
  I cili shtet është ky flamur?
  A
  Lihtenshtajnit
  B
  Bullgarisë
  C
  Zvicrës
  D
  Francës
  3
  Ky flamur përfaqëson shtetin e?
  A
  Kroacisë
  B
  Rumanisë
  C
  Sllovakisë
  D
  Holandës
  4
  Cilit shtet i takon ky flamur?
  A
  Polonisë
  B
  Monakos
  C
  Maltës
 • 5
  Cilin shtet përfaqëson ky flamur?
  A
  Lihtenshtajnin
  B
  Gjermaninë
  C
  Belgjikën
  D
  Suedinë
  6
  Flamuri i kujt është ky?
  A
  Republikës Çeke
  B
  Norvegjisë
  C
  Italisë
  D
  Islandës
  7
  Cilin shtet e përfaqëson ky flamur?
  A
  Hungarinë
  B
  Portugalinë
  C
  Danimarkën
  D
  Zvicrën
  8
  Ky flamur i cilit shtet është?
  A
  Norvegjisë
  B
  Zvicrës
  C
  Islandës
  D
  Danimarkës
 • 9
  Flamuri i kujt është ky?
  A
  Sllovenisë
  B
  Irlandës
  C
  Polonisë
  D
  Bosnje dhe Hercegovinës
  10
  Ky flamur i cilit shtet është?
  A
  Rumanisë
  B
  Moldovas
  C
  Estonisë
  D
  Andorras
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo