Sa dini për statistikat globale?
 • 1
  Sa është popullsia e botës nga nëntori i vitit 2022?
  A
  8 bilion
  B
  7 bilion
  C
  6.6 bilion
  2
  Cila platformë e rrjeteve sociale ishte më e përdorura në vitin 2022?
  A
  TikTok
  B
  Facebook
  C
  Youtube
  3
  Cila kompani e SHBA-së fitoi më së shumti në vitin 2022?
  A
  Walmart
  B
  Apple
  C
  Amazon
  4
  Cili qytet ka pasur më së shumti fatkeqësi natyrore?
  A
  Vanuatu
  B
  Salt Lake
  C
  Shanghai
 • 5
  Sa është përqindja e njerëzve që përdorin telefon mobil?
  A
  56%
  B
  78%
  C
  67%
  6
  Cila ishte mosha mesatare e popullsisë së botës në vitin 2022?
  A
  34
  B
  31.4
  C
  32
  7
  Cili vend bleu më së shumti gjëra ushqimore në internet çdo javë në vitin 2022?
  A
  Francë
  B
  Tailandë
  C
  Kanada
  8
  Sa kohë është shpenzuar mesatarisht nga përdoruesit në telefonat e mençur vitin 2022?
  A
  5 orë dhe 45 min
  B
  4 orë dhe 48 min
  C
  3 ore dhe 23 min
 • 9
  Nga cili vend është përqindja më e lartë e përdoruesve të internetit që zotërojnë kriptovaluta?
  A
  Spanjë
  B
  Afrika Jugore
  C
  Tailanda
  10
  Lloji më i popullarizuar i përmbajtjes së abonuar në 2022 ishte:
  A
  Aplikacionet e takimeve
  B
  TV dhe transmetime
  C
  Shërbimet e E-book
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo