Gjeni autorët shqiptarë të këtyre thënieve
 • 1
  Kush e ka thënë: “Njeriu në jetë ka nevojë për 1 filxhan shkencë, 1 shishe kujdes, dhe 1 oqean durim".
  A
  Ismail Kadare
  B
  Dritëro Agolli
  C
  Fan Noli
  D
  Fatos Kongoli
  2
  Kush është autor i thënies: "Djalin që tradhëton atdheun, nuk e do as nëna e vet"
  A
  Faik Konca
  B
  Gjergj Fishta
  C
  Naim Frashëri
  D
  Sami Frashëri
  3
  Kush e ka thënë: "Vërtetë kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë!"
  A
  Gjergj Fishta
  B
  Pjetër Bogdani
  C
  Pjetër Budi
  D
  Fan Noli
  4
  Kush e ka thënë:"Për mungese kulture, besimet, ashtu si dhe idetë, vdesin"
  A
  Fan Noli
  B
  Faik Konica
  C
  Frang Bardhi
 • 5
  Kush është autori i kësaj thënie: “Ka fjalë që qajnë dhe lotë që flasin”.
  A
  Ismail Kadare
  B
  Frederik Rreshpja
  C
  Dritëro Agolli
  6
  Kush e ka thënë: "Shqiptarin e ka prishur mosbindja dhe jo bindja"
  A
  Mithat Frashëri
  B
  Migjeni
  C
  Fan Noli
  D
  At Zef Pllumi
  7
  Autori i thënies: "Asht i mjerë ai popull që nuk ia del me zotnua bijtë e vet të këqij"
  A
  At Zef Pllumi
  B
  Gjergj Fishta
  C
  Faik Konica
  8
  "Kafshatë që s'kapërdihet asht, or vlla, mjerimi" e ka thënë...
  A
  Migjeni
  B
  Frederik Rreshpja
  C
  Gjergj Fishta
 • 9
  "Të falësh, nuk do të thotë të harrosh" e ka thënë?
  A
  Ismail Kadare
  B
  Dritëro Agolli
  C
  Lasgush Poradeci
  10
  Kush e ka thënë: "Njerëzit ndryshojnë nga njëri-tjetri nga koka, jo nga këmbët"
  A
  Asdreni
  B
  Naim Frashëri
  C
  Sami Frasshëri
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo