Kuiz për modën
 • 1
  Çfarë nënkupton shkurtesa “D&G”?
  A
  Dolce & Gabbana
  B
  Dresden & Gates
  C
  Dane & Gaultier
  D
  Danmark & Grube
  2
  Naomi Campbell është e famshme si...?
  A
  Dizajnere e modës
  B
  Redaktore e Vogue
  C
  Kritike e modës
  D
  Modele
  3
  Nga kush e mori emrin brendi Chanel?
  A
  Freidrich Chanel
  B
  Chanel Lluewen
  C
  Coco Chanel
  D
  Chanel Gaspard
  4
  Cili/a dizajner/e është i/e njohur për fustanet ikonike të dasmës?
  A
  Vera Wank
  B
  Donatella Versace
  C
  Ralph Lauren
  D
  Tommy Hilfiger
 • 5
  Cili personalitet mbretëror britanik ishte një ikonë e modës?
  A
  Princi Harry
  B
  Mbretëresha Viktoria
  C
  Princesha Diana
  D
  Catherine, Dukesha e Kembrixhit
  6
  Cilën nga këto shiten nga marka Marc Jacobs?
  A
  Modë të nivelit të lartë
  B
  Make Up
  C
  Të dyja
  7
  Cili stilist përcaktoi modën e grave në vitet 1950?
  A
  Christian Dior
  B
  Betsey Johnson
  C
  Tom Ford
  8
  Prej nga është prejardhja e dizajnerit Christian Dior?
  A
  Franca
  B
  Spanja
  C
  Gjermania
  D
  Amerika
 • 9
  Zonja e parë dhe gruaja e cilit president është një ikonë e qëndrueshme e modës?
  A
  Ronald Reagan
  B
  John F.Kennedy
  C
  Theodore Roosvelt
  D
  Abraham Lincoln
  10
  Cili stilist është gjithashtu regjisor i nominuar për Oscar?
  A
  Tom Ford
  B
  Betsey Johnson
  C
  Alexander McQueen
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo