Gjeni vendet sipas fotografive!
 • 1
  Nëse shkoni në këtë vend ku jeni?
  A
  Ekuador
  B
  Japoni
  C
  Tanzani
  2
  Kjo maje ndodhet në:
  A
  Japoni
  B
  Nepal
  C
  Zvicër
  3
  Gjeje vendin sipas fotos!
  A
  Romë
  B
  Paris
  C
  Madrid
  4
  Në cilin vend ndodhet ky tempull?
  A
  Kamboxhia
  B
  Kore e Jugut
  C
  Argjentinë
 • 5
  Në cilin shtet do ta gjeni këtë vend?
  A
  Jordani
  B
  Indi
  C
  Tajlandë
  6
  Ku ndodhet ky vend?
  A
  Haiti
  B
  Japoni
  C
  Madagaskar
  7
  Zbuloni vendin sipas fotografisë!
  A
  Australi
  B
  Austri
  C
  Arabi Saudite
  8
  Nëse e shihni këtë statujë, ku ndodheni?
  A
  Londër
  B
  Havana
  C
  Kopenhagë
 • 9
  Kjo është njëra ndër kështjellat më të njohura dhe ndodhet në:
  A
  Angli
  B
  Gjermani
  C
  Austri
  10
  A mund ta gjeni së ku gjendet ky vend?
  A
  Meksikë
  B
  Argjentinë
  C
  Kili
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo