A dini më shumë për logot?
 • 1
  65 përqind e markave kanë ngjyra_______në logot e tyre.
  A
  Të kaltër dhe të kuqe
  B
  Të bardhë dhe të zezë
  C
  Të gjelbër dhe të kuqe
  2
  Cili font përdoret:
  A
  Serif
  B
  Sans serif
  C
  Script
  3
  Cila është marka më e vlefshme në botë?
  A
  Apple
  B
  Google
  C
  Amazon
  4
  E dizajnuar në vitin 1886, loja e cilës kompani u bë falas?
  A
  Coca Colës
  B
  HIB
  C
  KFC
 • 5
  Kush e dizajnoi logon e Nike-s?
  A
  Paul Rand
  B
  Carolyn Davidson
  C
  David Carson
  6
  Simboli i cilës markë ka fituar mbi 40 çmime deri më tani?
  A
  FedEx
  B
  Samsung
  C
  Target
  7
  Cilën shkronjë po e kalonte macja e egër në logon e parë të kompanisë Puma?
  A
  O
  B
  D
  C
  P
  8
  Duke u kosnideruar si logoja më e shtrenjtë në histori, sa pagoi BBC për logon aktuale të saj?
  A
  6.2 milionë
  B
  1.8 milionë
  C
  500 mijë
 • 9
  Domino’s Pizza i prezantoi 3 pika në logon e saj për t’i simboliziuar:
  A
  Numrin e llojeve të picave që i ofrojnë
  B
  Numrin e aksionarëve
  C
  Numrin e restoranteve
  10
  Pse stema e Kombeve të Bashkuara tregon hartën e botës nga Poli i Veriut?
  A
  Asnjë shtet nuk është më i rëndësishëm
  B
  Përfshiheshin të gjitha vendet
  C
  Ishte më logjike të bëhej kjo
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo