A mund t’i gjesh akronimet?
 • 1
  Media globale dhe kompani teknologjike.
  YAHOO
  2
  Njësi i ngjashme me ushtrinë brenda forcës policore amerikane.
  SWAT
  3
  Agjenci për hetimin dhe parandalimin e akteve të terrorizmit vendas dhe ndërkombëtar.
  FBI
  4
  Një organizatë ndërkombëtare që u krijua në 1945 dhe synon të zgjidhë problemet botërore në një mjedis paqësor
  UN
 • 5
  Sistem që përdor valët e radios për të gjetur pozicionin e objekteve që nuk mund të shihen.
  RADAR
  6
  Grup prej pesë ose nëntë numrash që shtohen në një adresë postare për të ndihmuar në renditjen e postës.
  ZIP code
  7
  Departament brenda kompanive për mirëqenien e punonjësve
  HR
  8
  Tërësia e teknikave dhe strategjive që lidhen me menaxhimin e mënyrës se si informacioni për një individ ose kompani shpërndahet në publik
  PR
 • 9
  Gjendje kronike që përfshin vështirësi në vëmendje, hiperaktivitet dhe impulsivitet.
  ADHD
  10
  Pjesë e qeverisë federale të SHBA-së që është përgjegjëse për mbledhjen e informacionit për vende të tjera ose të huaja
  CIA
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo