A i njeh organizatat humanitare?
 • 1
  ___është një organizatë humanitare që ofron ndihmë mjekësore urgjente dhe ndihmë për fatkeqësitë.
  A
  Direct Relief
  B
  Feeding America
  C
  The Nature Conservancy
  2
  Oraganizata humanitare Save the Children është themeluar në:
  A
  Suedi
  B
  SHBA
  C
  Mbretëri të Bashkuar
  3
  Oraganizata më e madhe në botë për luftimin e kancerit në gjak “Leukemia & Lymphoma Society” është themeluar në vitin:
  A
  1989
  B
  1969
  C
  1949
  4
  “The Nature Conservancy” ka degë në:
  A
  45 shtete
  B
  79 shtete
  C
  120 shtete
 • 5
  Logoja e cilës organizatë humanitare është kjo?
  A
  American Red Cross
  B
  Charity Navigator
  C
  CMMB
  6
  Indentifiko logon e organizatës humanitare!
  A
  Doctors Without Border
  B
  American Red Cros
  C
  World Wide Fund for Nature
  7
  Logoja e paraqitur në foto është për organizatën:
  A
  Good360
  B
  YMCA
  C
  United Way
  8
  “Mayo Clinic” është e përqendruar në kujdes shëndetësor:
  A
  Veshmbathje dhe ushqim
  B
  Edukim dhe hulumtim
  C
  Dhe ushqim
 • 9
  Rrota në foto qëndron për:
  A
  Rotary Foundation
  B
  The Assistance Fund
  C
  Food for the Poor
  10
  Organizata “Food for the Poor” i shërben shtresës së varfër në:
  A
  Afrikën Veriore
  B
  Amerikën Latine
  C
  Lindjen e Largët
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo