Çka din për Microsoftin?
 • 1
  Kush njihet si themeluesi i kompanisë Microsoft?
  A
  Bill Gates
  B
  Steve Jobs
  C
  Larry Ellison
  2
  Microsofti nuk e ka bërë miliarder vetëm themeluesin e tij, por edhe dy punonjës tjerë.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
  3
  Për sa kohë u zhvillua logoja e kompanisë Microsoft?
  A
  Më pak se një ditë
  B
  5 minuta
  C
  5 vjet
  4
  Muzika e cilit muzikant është përdorur për herë të parë në Windows 95?
  A
  Brian Eno
  B
  Prince
  C
  Bob Dylan
 • 5
  Punonjësit e Microsoft e kanë traditë të sjellin ____ në përvjetorët e tyre.
  A
  Karamele M&M
  B
  Lule
  C
  Maus për punë
  6
  Kompania Microsoft zotëron ____ patenta për shpikje të ndryshme.
  A
  48313
  B
  216
  C
  5136
  7
  Në vitin____, Timex dhe Microsoft ka krijuar një smartëatch të quajtur DATALINK 15.
  A
  1994
  B
  2000
  C
  1986
  8
  Kush është bashkëthemeluesi i kompanisë Microsoft, përveç Bill Gates?
  A
  Paul Allen
  B
  Steve Jobs
  C
  Larry Ellison
 • 9
  Cili ishte aplikacioni i parë i Microsoft?
  A
  Excel
  B
  Power Point
  C
  Word
  10
  Microsoft dhe Apple në fakt punuan së bashku për vite me radhë në softuerin për kompjuterin e parë Macintosh.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo