Si trajtohen punonjësit?
 • 1
  Cila kompani në botë njihet për numrin më të madh të punonjësve?
  A
  Waltmart
  B
  Carrefour
  C
  Deutsche Post
  2
  Cili është vendi me numrin më të gjatë të orëve të punës?
  A
  Koreja e Veriut
  B
  Koreja e Jugut
  C
  Hungaria
  3
  Cili është shteti në të cilin punonjësit punojnë më së paku orë në vit?
  A
  Norvegjia
  B
  Anglia
  C
  Norvegjia
  4
  Cili është vendi i dytë pas Kinës që e ka numrin më të madh të fuqisë punëtore në botë?
  A
  India
  B
  Rusia
  C
  ShBA-të
 • 5
  Sa është mesatarisht numri i punonjësve në Kinë?
  A
  Rreth 1 milion e 200 mijë
  B
  Rreth 900 milionë
  C
  Rreth 2 miliardë
  6
  Cili vend e ka përqindjen më të lartë të punonjësve në përpjestim me numrin e banorëve?
  A
  Monako
  B
  Kina
  C
  Zvicra
  7
  Cili vend është zgjedhur si sheti me punëtorët më të kualifikuar për vitin 2021?
  A
  Suedia
  B
  Singapori
  C
  Zvicra
  8
  Cili vend njihet si shteti që e ka më së shumti baraspeshë të punës dhe jetës?
  A
  Danimarka
  B
  Singapori
  C
  Belgjika
 • 9
  Cili vend është shpallur si shteti me punonjësit më të lumtur?
  A
  Finlanda
  B
  Gjermania
  C
  Luksemburgu
  10
  Cili shtet konsiderohet më i pasuri sipas të ardhurave për kokë banori?
  A
  Mbretëria e Bashkuar
  B
  Zvicra
  C
  Luksemburgu
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo