Sa i njihni disa kompani ndërkombëtare?
 • 1
  Kompania Saudi Aramco është kompania më e madhe për:
  A
  Naftës dhe gazit
  B
  Makinave
  C
  Qilimëve
  2
  Sa është numri i punonjësve në kompaninë Tesla?
  A
  10,231
  B
  70,757
  C
  200,652
  3
  Në cilin vit u themelua kompania amerikane teknologjikë Nvidia?
  A
  1993
  B
  1945
  C
  1899
  4
  Kush është themeluesi korporatës amerikane Visa?
  A
  Warren Buffet
  B
  Sara Blakely
  C
  Dee Hock
 • 5
  Çfarë prodhon korporata multinacionale Johnson & Johnson?
  A
  Ushqime dhe ëmbëlsira
  B
  Produkte kozmetike
  C
  Mjete mjekësore dhe faramaceutike
  6
  Në cilin vit Marc Randolph and Reed Hastings e themeluan Netflix-in?
  A
  2012
  B
  2000
  C
  1997
  7
  Shopify është kompani multinacionale:
  A
  Kanadeze
  B
  Meksikane
  C
  Franceze
  8
  Çfarë ngjyrash ka logoja e kompanisë samsung ?
  A
  Kaltër dhe bardh
  B
  Zi dhe bardh
  C
  Kuqe dhe gjelbër
 • 9
  Alibaba është një kompani teknologjike multinacionale me bazë në:
  A
  Kinë
  B
  Indi
  C
  Arabi Saudite
  10
  Me cilën kompani ngjajnë ngjyrat e llogos së kompanisë “ebay”?
  A
  Google
  B
  Tesla
  C
  Facebook
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo