A je i gatshëm të marrësh pjesë në intervistë pune?
 • 1
  Kur përgatiteni për intervistë, sa pyetje duhet të planifikoni t'i bëni personit që iu interviston?
  A
  Asnjë. Ju duhet t'i përgjigjeni pyetjeve, jo të bëni pyetje
  B
  Disa. Flisni se jeni të interesuar dhe keni njohuri për pozitën e punës
  C
  10 pyetje dhe mos u largoni derisa t'i merrni të gjitha përgjigjet
  D
  Sa më shumë pyetje
  2
  Cila është mënyra më e mirë për të përshëndetur personin që ju interviston?
  A
  Një përqafim, ashtu siç përshëndetni një të afërm të ngushtë
  B
  Një shtrëngim duarsh
  C
  Një përshëndetje nga larg
  D
  Vetëm një buzëqeshje
  3
  Intervista juaj e punës është planifikuar për orën 9 të mëngjesit. Në cilën orë duhet të jeni aty?
  A
  1 minutë para se intervista të fillojë
  B
  40 minuta para se intervista të fillojë
  C
  30 minuta para se intervista të fillojë
  D
  10 -15 minuta para se intervista të fillojë
  4
  Çka nuk duhet assesi të bëni para një interviste pune?
  A
  Të mbani një orë dore
  B
  T’i keni këpucët e pastruara
  C
  Të vishni xhinse
  D
  Të vëni shumë parfum
 • 5
  Cila është forma më e mirë për diskutim me një punëdhënës potencial pasi të keni përfunduar intervistën?
  A
  E-mail
  B
  Shkresa
  C
  Telefonatë
  D
  Facebook
  6
  Nëse dikush ju pyet pse po kërkoni punë, çfarë NUK duhet të thoni?
  A
  Po kërkoj një sfidë të re
  B
  Shefi im i vjetër ishte një idiot i vërtetë!
  C
  Sepse kjo punë është e duhura për mua bazuar në përvojën time
  D
  Orari dhe lokacioni në kompaninë paraprake nuk më konvenonte
  7
  Cila është përgjigja adekuate e pyetjes: "Si do të ndjehenit nëse punoni për dikë më të ri se ju?"
  A
  Në përvojën time, punëtorët e moshuar janë kolegë më të mirë
  B
  Nuk e kuptoj pyetjen
  C
  Mund të punoj mirë me njerëz të çdo moshe
  D
  Unë nuk mendoj se është e rëndësishme kjo pyetje
  8
  A duhet ta përmendni çështjen e pagës në intervistën e parë të punës?
  T
  Po patjetër ngase arsyeja kryesore për punë është paga
  F
  Jo, është më mirë të presim që panelistët të hapin temën e pagës
 • 9
  Cila pyetje NUK është mirë të bëhet gjatë intervistës së punës?
  A
  A do të kërkojë ky pozicion pune udhëtim jashtë vendit?
  B
  Kur mendoni se do të plotësohet kjo pozitë pune?
  C
  A mund të kem një zyrë me dritare?
  D
  Në rast se më pranoni në punë, cilat do të jenë përgjegjësitë e mia?
  10
  Cila është pyetja më e shpeshtë përmes së cilës fillon intervista e punës?
  A
  Pse jeni të interesuar të ndërroni punë?
  B
  Sa është paga të cilën e prisni?
  C
  Na tregoni diçka për veten dhe përvojen tuaj?
  D
  A keni Facebook apo Instagram?
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo