ÇfarĂ« din pĂ«r figurĂ«n e Angela Merkel?
 • 1
  Cili është emri i plotë i Angela Merkel?
  A
  Angela Dorothea Merkel
  B
  Angela Adalina Merkel
  C
  Angela Ailna Merkel
  2
  Prej cilit vit Angela Merkel e ka drejtuar Gjermaninë?
  A
  2005
  B
  2000
  C
  2008
  3
  Çfarë ka studiuar Angela Merkel?
  A
  Shkenca politike
  B
  Fizikë dhe Kimi
  C
  Drejtësi
  4
  _______ e quajti kancelaren Angela Merkel “vogĂ«lushe”
  A
  Barack Obama
  B
  Helmut Kohl
  C
  Vladimir Putin
 • 5
  Në cilin vit Angela Merkel u bë kryetare e CDU-së?
  A
  1990
  B
  1999
  C
  1970
  6
  Në cilën pjesë të Gjermanisë u rrit Angela Merkel?
  T
  Gjermaninë Perëndimore
  F
  Gjermaninë Lindore
  7
  Njohëse e mirë e cilës gjuhë është Angela Merkel, përveç gjuhës gjermane?
  A
  Italishtes
  B
  Suedishtes
  C
  Rusishtes
  8
  Cili është pseudonimi i Angela Merkel?
  A
  Kasi
  B
  Adel
  C
  Adne
 • 9
  Në cilën revistë Angela Merkel ka qenë gjithmonë në top treshen e 100 femrave më të fuqishme në botë?
  A
  Forbes
  B
  New York Times
  C
  The Guardian
  10
  NĂ« vitin 2011 Gjermania e Angela Merkel doli nga:
  A
  Energjia bërthamore
  B
  BE-ja
  C
  G8
  11
  I pëlqen shumë të gatuajë për bashkëshortin e saj, madje gjëja e parë që bën në mëngjes është përgatitja e mëngjesit për bashkëshortin e saj.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
Faqja 
1
/
3
Jeni pĂ«rgjigjur nĂ« 
0
 nga  
11 pyetje
PĂ«rfundo