A i din datat e shënuara?
 • 1
  11 shkurti njihet si Dita e:
  A
  Grave dhe Vajzave në Shkencë
  B
  Turbekulozit
  C
  Vullnetarizmit
  2
  Dita Botërore e Librit shënohet më:
  A
  23 prill
  B
  3 qershor
  C
  8 mars
  3
  _____është shpallur Dita Botërore e Lirisë së Shtypit.
  A
  3 maji
  B
  24 tetori
  C
  26 marsi
  4
  29 prilli është shënuar si Dita Botërore e:
  A
  Vallëzimit
  B
  Dokumenteve të lira
  C
  Biodiversitetit
 • 5
  Kur është Dita Ndërkombëtare e të Drejtave Autoriale?
  A
  1 janar
  B
  23 prill
  C
  6 korrik
  6
  Çdo vit 4 janari shënohet si Dita Botërore e:
  A
  Dhuruesve të gjakut
  B
  Brajit
  C
  Të Burgosurve
  7
  Cila datë njihet si Dita Botërore e Autizmit?
  A
  10 prill
  B
  2 prill
  C
  23 prill
  8
  Kombet e Bashkuara nënshkruar më 9 dhjetor të vitit 2003 Konventën Ndërkombëtare:
  A
  Kundër AIDS
  B
  Kundër Korrupsionit
  C
  Kundër Duhanit
 • 9
  Dita Ndërkombëtare e Arsimit shënohet më;
  A
  24 mars
  B
  24 shkurt
  C
  24 janar
  10
  _______është një ditë ndërkombëtare ceremoniale e shpallur nga UNESCO më 29 shkurt 1999.
  A
  E Maleve
  B
  E Librit për Fëmijë
  C
  Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo