Provo kuizin për rrjetet sociale!
 • 1
  Cila faqe e rrjeteve sociale ka një tipar të quajtur "Përgjigje" që lejon përdoruesit të kërkojnë nga anëtarët e tjerë këshilla profesionale?
  A
  Yahoo
  B
  LinkedIn
  C
  Wikipedia
  2
  Cila nga këto janë të gjitha aplikacionet reale të Twitter?
  A
  Twhirl, Tweetylicious, Twitterpost
  B
  Phweet, Twhirl, Tweetdeck
  C
  Tweetylicious, Tweetdeck, Tweet-r
  3
  Ju jeni administratori i një grupi në Facebook, cili është numri maksimal i anëtarëve që mund të keni në grupin tuaj nëse doni të dërgoni një mesazh masiv në të gjithë grupin.
  A
  1000
  B
  5000
  C
  10.000
  4
  Në cilin vit ishte pesë vjetori i Instagramit?
  A
  2015
  B
  2017
  C
  2020
 • 5
  Cili ishte emri origjinal i Twitter?
  A
  Twttr
  B
  Twit
  C
  Twtr
  6
  Kush është Mark Zuckerberg?
  A
  Themelues i MySpace
  B
  Themelues i Facebook
  C
  Themelues i Apple
  7
  RSS qëndron për?
  A
  Really Simple Syndication
  B
  Reading Simple Style
  C
  Reading Social Style
  8
  Postimet e kujt shfaqen në Instagram Feed?
  A
  Të personave që po i ndiqni
  B
  Të famshmëve
  C
  Trendet
 • 9
  Si i rendit Instagrami postimet që shfaqen në Instagram Feed-in tuaj?
  A
  Statusi i profilit
  B
  Data e krijimit të postimit
  C
  Numri i ndjekësve
  10
  Si t’i zmadhojmë fotot dhe videot?
  A
  Double tap
  B
  Single tap
  C
  Zmadhimi duke i përdorur dy gishta
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo