Çka duhet të bëni ditën e parë të punës?
 • 1
  Si duhet të visheni ditën e parë të punës, nëse ajo kompani nuk ka kod të veshjes?
  A
  Veshje profesionale, pastaj të liroheni
  B
  Të visheni sipas dëshirës
  C
  Veshje profesionale, por të kërkoni falje që nuk jeni përshtatur
  2
  Sa minuta më herët preferohet të shkoni ditën e parë të punës?
  A
  10
  B
  15
  C
  30
  3
  Çfarë nuk duhet të bëni në ditën e parë të punës?
  A
  Rishikoni kontratën
  B
  Shoqëroheni me kolegë
  C
  Të vendosni shumë grim apo stoli
  4
  Çfarë tregon për ju nëse ditën e parë bëni shumë pyetje?
  A
  Nuk keni edhe aq shumë përvojë
  B
  Jeni të interesuar për punën
  C
  Dëshironi që të merrni vëmendje
 • 5
  Cili duhet të jetë raporti me kolegët në ditën e parë të punës?
  A
  Buzëqeshni dhe bisedoni sa herë që të keni mundësi
  B
  Mbani qëndrim sepse jeni në ditën e parë
  C
  Nuk preferohet të dilni nga zyra
  6
  Çfarë duhet të bëni nëse dikush në kompani ju pyet përse jeni larguar nga puna e kaluar?
  A
  Ta shmangni pyetjen, nuk është punë e tyre
  B
  Të thoni që nuk doni të përgjigjeni
  C
  Të jeni të gatshëm të tregoni përse e keni ndërruar punën
  7
  Punonjsit në ditën e parë nuk duhet të dëgjojnë me kujdes bisedat e anëtarëve të kompanisë dhe të vëzhgojnë sjelljet e tyre.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
  8
  Çfarë mesazhi do të jepni nëse ditën e parë prekni shpesh flokët dhe fytyrën?
  A
  Që jeni duke punuar shumë
  B
  Janë shenja të nervozizmit dhe mërzitjes
  C
  Jeni i lumtur që ditën e parë
 • 9
  Nëse ditën e parë të punës bëni ndonjë gabim duhet të:
  A
  Qetësoheni
  B
  Kërkoni nga punëdhënësi disa ditë pushim
  C
  Kërkoni falje te të gjithë
  10
  Çfarë duhet të bëni kur e përfundoni ditën e parë të punës?
  A
  Thoni përshëndetjen e duhur
  B
  Falënderoni punëdhënësin për mundësinë
  C
  A dhe B
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo