Gjeni shtetin përmes flamujve!
 • 1
  Flamuri i cilit shtet e ka një dru halor në mes?
  A
  Flamuri i Libanit
  B
  Flamuri i Kanadasë
  C
  Flamuri i Ishujve Fixhi
  2
  Cili flamur ka në anën e djathtë hënën e bardhë me një yll?
  A
  Flamuri i Algjerisë
  B
  Flamuri i Pakistanit
  C
  Flamuri i Uzbekistanit
  3
  Cili flamur ka një yll në këndin e majtë?
  A
  Liberia
  B
  Kuba
  C
  Puerto Rico
  4
  Cili flamur ka simbolin yin dhe yang në qendër?
  A
  Koreja e Veriut
  B
  Koreja e Jugut
  C
  Tajlanda
 • 5
  Flamuri i cilit shtet është ky?
  A
  Kubës
  B
  Angolës
  C
  Gjeorgjisë
  6
  Cili flamur ka tri vija horizontale: të gjelbër, të verdhë dhe blu?
  A
  Kongo
  B
  Gana
  C
  Gaboni
  7
  Cili flamur ka yje që përputhen me numrin e shteteve në vend?
  A
  Flamuri amerikan
  B
  Meksikan
  C
  Rus
  8
  I cilit shtet është ky flamur?
  A
  Zimbabve
  B
  Afrikës së Jugut
  C
  Namibisë
 • 9
  Ky flamur i përket:
  A
  Norvegjisë
  B
  Suedisë
  C
  Finlandës
  10
  Cili flamur ka një kryq të bardhë në mes, që i ngjan logos së kryqit të kuq?
  A
  Flamuri zviceran
  B
  Flamuri francez
  C
  Flamuri gjerman
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo