Në cilin shtet gjendem?
 • 1
  Kryeqyteti im është Antananarivo, kam dy gjuhë zyrtare, të ardhurat e mia (për kokë banori) janë 800 dollarë. Ku jam?
  A
  Zambi
  B
  Etiopi
  C
  Madagaskar
  2
  Gjendem në perëndim të Hungarisë dhe jug të Gjermanisë. Gjuha zyrtare e imja është gjermanishtja dhe kodrat këtu janë gjithmonë të shoqëruara nga tingujt e muzikës.
  A
  Zvicër
  B
  Austri
  C
  Republikë Çeke
  3
  Jam i vendosur në pjesën jugore të Evropës, kryeqyteti im është Athina, ndërsa arkitektura këtu është mahnitëse.
  A
  Turqi
  B
  Itali
  C
  Greqi
  4
  Bëj pjesë në mesin e 211 milionë njerëzve të tjerë. Jetoj në një vend që njihet për futbollistët më të mirë në botë, ndërsa gjuha ime zyrtare është portugalishtja.
  A
  Portugali
  B
  Argjentinë
  C
  Brazili
 • 5
  Gjuha ime zyrtare është arabishtja, shkalla e shkollimit këtu është 71.4%. Ku ndodhem unë?
  A
  Egjipt
  B
  Arabi Saudite
  C
  Izrael
  6
  Kryeqyteti im është Quito, ndërsa flas spanjisht.
  A
  Kolumbia
  B
  Peru
  C
  Ekuador
  7
  Shkalla e shkollimit këtu është 99%, ndërsa në fillim të shekullit 21 u filmua një trilogji e famshme filmi.
  A
  Kanada
  B
  Angli
  C
  Zelandë e re
  8
  Vendi im është i njohur për një zinxhir ishujsh në bigjet lindore të Azisë, përveç të tjerash ka marrë famë për shkak të përbindëshit me emrin Godzilla.
  A
  Korea e Jugut
  B
  Korea e Veriut
  C
  Japonia
 • 9
  Gjendem në një vend të vogël në një ishull në detin verior të Atlantikut. Disa nga sagat më të mira skandinave u gjenden këtu.
  A
  Suedi
  B
  Islandë
  C
  Danimarkë
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
9 pyetje
Përfundo