Kush tha çka?
 • 1
  Cili nga sipërmarrësit e tha këtë fjali “Bëhu matësi i cilësisë, disa njerëz nuk janë mësuar me një mjedis ku pritet përsosmëri”?
  A
  Richard Bronson
  B
  Steve Jobs
  C
  Bill Gates
  2
  “Klientët më të pakënaqur janë burimi më i madh i të mësuarit” (E cilit sipërmarrës është kjo fjali?)
  A
  Bill Gates
  B
  Richard Bronson
  C
  Thomas Edison
  3
  Kush e tha fjalinë e famshme “Unë nuk kam dështuar. Sapo kam gjetur 10,000 mënyra që nuk funksionojnë”?
  A
  Thomas Edison
  B
  Coco Chanel
  C
  Henry Ford
  4
  “Menaxhimi i mirë u tregon njerëzve mesatarë se si të bëjnë punën e njerëzve superiorë”.
  A
  Henry Ford
  B
  John Rockfeller
  C
  Jeff Bezos
 • 5
  Kush e tha: Fati është një devident i djersës. Sa më shumë që djersisni, aq më me fat jeni”.
  A
  Ray Kroc
  B
  Mary Kay Ash
  C
  Walt Diseny
  6
  Cili nga sipërmarrësit e mëposhtëm tha “Vetëm kur ndodhë zbatica, e zbuloni se kush ka qenë duke notuar lakuriq”?
  A
  Warren Buffet
  B
  Oprah Winfrey
  C
  Michael Dell
  7
  "Bëni të pamundurën, sepse pothuajse të gjithë më kanë thënë se idetë e mia janë thjesht fantazi”.
  A
  Sergey Brin
  B
  Howard Hughes
  C
  Elon Musk
  8
  Cili nga sipërmarrësit e mëposhtëm ka thënë: Zgjidhja e problemeve të mëdha është më e lehtë sesa zgjidhja e problemeve të vogla?
  A
  J.P.Morgan
  B
  Milton Hershey
  C
  Sergey Brin
 • 9
  Kush e tha fjalinë e famshme: Për të qenë të pazëvendësueshëm duhet të jeni gjithnjë të ndryshëm?
  A
  Richard Bronson
  B
  Thomas Edison
  C
  Coco Chanel
  10
  “Nuk është e nevojshme të jeni gjeni, vizionar apo edhe një i diplomuar në kolegj për të qenë i suksesshëm. Ju duhet vetëm një strukturë dhe një endërr”.
  A
  Michael Dell
  B
  Elon Musk
  C
  Oprah Winfrey
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo