Kush e shkroi librin...
 • 1
  Cili autor brazilian e shkroi librin “Shtriga e Portobelos”?
  A
  Paulo Coelho
  B
  Jorge Amado
  C
  Barbara Cartland
  2
  Kush e ka shkruar librin “Mbi heronjtë dhe varret”?
  A
  James Joyce
  B
  Ernesto Sabato
  C
  Albert Camus
  3
  Cili nga librat e mëposhtëm është shkruar nga Fjodor Dostojevski?
  A
  “Adoleshenti”
  B
  “Muri”
  C
  “Tuneli”
  4
  Cili autor e ka shkruar librin “Fundi i aferës”?
  A
  Honore de Balzac
  B
  Graham Greene
  C
  Franc Kafka
 • 5
  Kush e shkroi librin “Klienti”?
  A
  John Grisham
  B
  Franc Kafka
  C
  Umberto Eco
  6
  Kush e ka shkruar serinë e novelave “Harry Potter?
  A
  Mark Twain
  B
  F. Scott Fitzergald
  C
  J.K.Rowling
  7
  Cili shkrimtar shqiptar e ka shkruar veprën “Lulet e ftohta të marsit”?
  A
  Sami Frashëri
  B
  Ismail Kadare
  C
  Martin Camaj
  8
  Cili prej këtyre librave është shkruar nga Umberto Eco?
  A
  Lulet e Verës
  B
  Numri zero
  C
  Qyteti
 • 9
  Kush e ka shkruar “Të kesh dhe të mos kesh”?
  A
  Ernest Hemingway
  B
  Oscar Wilde
  C
  Jane Austen
  10
  Në cilin prej këtyre librave Ismail Kadare flet për nënën e tij?
  A
  “Kronikë në gur”
  B
  “Kukulla”
  C
  “Unaza në kthetra”
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo