Sa mirë dini të silleni në vendin e punës?
 • 1
  Një koleg po dëgjon muzikë me zë të lartë në kompjuterin e tij. Si reagoni ju?
  A
  Filloni të këndoni bashkë me të
  B
  Merrni ndëgjuset tuaja dhe e injoroni situatën
  C
  Lëshoni edhe ju muzikë në kompjuterin tuaj
  D
  Me mirësjellje i kërkoni të dëgjojë këngën me ndëgjuset e tij
  2
  Jeni në një drekë biznesi me kolegët dhe shefin tuaj. Kur vjen koha për të porositur, çka bëni ju?
  A
  Kërkoni vetëm një pije të ftohtë
  B
  Shikoni çka kanë porositur të tjerët dhe merrni diçka ngjashëm
  C
  Nuk iu intereson, porosisni çka të dëshironi
  D
  Porosisni si zakonisht
  3
  Cila nga të mëposhtmet e karakterizon një e-mail të mirë?
  A
  Shkrimi me shkronja të mëdha
  B
  Përcjellja e fotografive qesharake
  C
  Shkrimi konciz
  D
  Përfshirja e njerëzve të panevojshëm në email
  4
  Sonte, ështe festa vjetore e zyrës suaj, e cila mbahet në një ambient të hapur. Ju duhet të:
  A
  Praktikoni qëndrimin tuaj
  B
  Të mos flisni asgjë përpos biznesit
  C
  T'i shmangeni thashethemeve të punës. Ta shijoni festën!
  D
  Të mos shkoni fare
 • 5
  Shkoni tek frigoriferi dhe shihni se një koleg e ka provuar ushqimin tuaj. Si reagoni?
  A
  E shkruani emrin tuaj në ushqim për herën tjetër
  B
  Vëni një aparat për të kapur personin që ka provuar ushqimin tuaj
  C
  I pyesni të gjithë nëse e dinë kush e ka provuar ushqimin
  D
  Nuk hani atë ditë
  6
  Kolegu juaj ka një diskutim në telefon i cili mund të dëgjohet nga të gjithë. Çka bëni ju?
  A
  Mundoheni ta injoroni bisedën në maksimum
  B
  Ndërhyni me këshillën tuaj
  C
  Merrni shënime për çka po flitet
  D
  Ankoheni për dekoncentrim
  7
  Në zyrë keni një printer. Derisa e përdorni, thyhet. Çka bëni ju?
  A
  Largoheni qetësisht
  B
  E shqelmoni
  C
  E raportoni problemin dhe e shkruani një letër që printeri nuk punon
  D
  Tregoheni indiferent ndaj situatës
  8
  Nuk po pajtoheni në një pikë me shefin tuaj gjatë një mbledhjeje. Ju:
  A
  E thoni kundërshtimin tuaj para të gjithëve
  B
  Me mirësjellje nuk pajtoheni dhe sugjeroni një alternativë tjetër
  C
  Kërkoni të takoheni personalisht me shefin
  D
  Ankoheni tek bashkëpunëtorët tuaj pas shpinës së shefit tuaj
 • 9
  Ku duhet të presin familjarët ose shokët të cilët iu vizitojnë në punë?
  A
  Në pjesën e pritjeve, dhomën e pauzave apo në kafiteri
  B
  Në zyrën e ndonjë kolegu i cili është jashtë për momentin
  C
  Në terrasë
  D
  Jashtë objektit të punës
  10
  Kënga juaj e preferuar është në radio. Ju:
  A
  Vallëzoni rreth zyrës me muzikë me zë të lartë
  B
  E dëgjoni këngën me zë të lartë
  C
  Dëgjoni këngën me zë të ulët pa i penguar tjerët
  D
  Nuk reagoni dhe vazhdoni punën
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo