Sa je i/e mirë në gjeografi?
 • 1
  Cili është kontinenti më i madh në botë?
  A
  Australia
  B
  Azia
  C
  Evropa
  D
  Amerika
  2
  Cili është ky qytet?
  A
  Korça
  B
  Vlora
  C
  Tirana
  D
  Durrësi
  3
  Sa përqind e lumit Nil ndodhet në Egjipt?
  A
  22%
  B
  30%
  C
  15%
  4
  Kryeqyteti i cilit vend është Jerevani?
  A
  Armenisë
  B
  Azerbajxhanit
  C
  Iranit
 • 5
  Ku ndodhet ky qytet i tempujve, i njohur gjithashtu si vendlindja e Budës?
  A
  Nepal
  B
  Pakistan
  C
  Bangledesh
  D
  Indi
  6
  Cili qytet ndodhet në dy kontinente?
  A
  Kazakistani
  B
  Stambolli
  C
  Teherani
  D
  Canberra
  7
  Në cilin oqean ndodhet Bermuda?
  A
  Oqeanin Atlantik
  B
  Oqeanin Paqësor
  C
  Oqeanin e Ngrirë të Veriut
  8
  Cili vend quhet "Toka e Zjarrit dhe Akullit"?
  A
  Izraeli
  B
  Irlanda
  C
  Islanda
  D
  Argjentina
 • 9
  Në cilin vend ka më shumë vullkane?
  A
  Indonezi
  B
  Tajlandë
  C
  Vietnami
  10
  Në cilin shtet të SHBA ndodhet mali Rushmore?
  A
  Teksas
  B
  Dakota e Jugut
  C
  Florida
  D
  Kolorado
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo