Sa keni njohuri për inteligjencën emocionale?
 • 1
  Çka janë aftësitë sociale?
  A
  Aftësia për të kontrolluar kërkesat tuaja
  B
  Aftësia për bashkëveprim me të tjerët pozitivisht
  C
  Kombinimi i aftësive tuaja matematikore dhe verbale
  2
  Udhëheqësit që dinë t’i kontrollojnë ndjenjat e tyre ndikojnë pozitivisht në:
  A
  Drejtësi dhe besim
  B
  Produktivitet të lartë
  C
  Mirëbesim
  D
  Të gjitha këto
  3
  Çka janë aftësitë ndërpersonale?
  A
  Kombinim i empatisë dhe aftësive sociale
  B
  Aftësia për të njohur veten
  C
  Aftësia për të ditur se qka ndjejnë të tjerët
  4
  Sipas studimeve rreth 55% e komunikimit ka të bëjë me:
  A
  Gjuhën e trupit
  B
  Tonin e zërit
  C
  Fjalët që themi
 • 5
  Empatia është aftësia për të kuptuar ose ndjerë atë që një person tjetër po përjeton.
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
  6
  Një udhëheqës me inteligjencë emocianale të zhvilluar:
  A
  Mendon para se të veproj
  B
  Është komod kur përballet me paqartësi
  C
  Të dyja këto
  D
  Asnjëra nga këto
  7
  Çka është vetë-kontrolli?
  A
  Aftësia për të kuptuar se kush jeni vërtet
  B
  Aftësia për të kontrolluar kërkesat tuaja
  C
  Të dyja këto
  D
  Asnjëra nga këto
  8
  Sipas studimeve rreth 38% e komunikimit ka të bëjë me:
  A
  Gjuhën e trupit
  B
  Tonin e zërit
  C
  Ndjenjat tona
 • 9
  Cila nga këto nuk konsiderohet si cilësi e vetëdijësimit të inteligjencës emocionale?
  A
  Pranimi i dështimit
  B
  Të mos ngurroni të kërkoni ndihmë
  C
  Njohja e aftësive por jo e fuqisë
  10
  Cila nga këto përshkruan më së miri optimizmin?
  A
  Të menduarit pozitiv
  B
  Komunikimi i shpejtë
  C
  Takimet e shpeshta me shoqëri
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo