Sa ke njohuri rreth aplikimit për punë?
 • 1
  Kur jeni duke plotësuar një formular për të aplikuar për punë, çfarë duhet të keni parasysh?
  A
  Të jeni të kujdesshëm, të saktë dhe informacione të plota
  B
  Të jeni sa më profesional
  C
  Informacione të shkurta
  D
  Informacione të detajuara
  2
  Çfarë duhet të vendosni në pjesën kur planifikoni të filloni punën?
  A
  Në ditët e ardhshme
  B
  Sot pas shkollës
  C
  Kur do që dëshironi
  D
  Menjëherë
  3
  Sa referenca do t'ju duhet t'i rendisni zakonisht?
  A
  1
  B
  2
  C
  3
  D
  5
  4
  Çfarë duhet të vendosni në pjesën e “Sa është paga juaj e dëshirueshme”?
  A
  E negociueshme ose e hapur
  B
  Sa do që të më jepni
  C
  Para
 • 5
  A duhet të përdorni gjuhë profesionale kur plotësoni një aplikacion për punë?
  T
  E saktë
  F
  E pasaktë
  6
  Kur mendoni se është kompletuar aplikacioni?
  A
  Atëherë kur kam mbushur gjërat qe di
  B
  Kur kam mbushur shumicën e kutive
  C
  Kur jam siguruar që të gjitha pjesët e aplikacionit janë mbushur
  7
  Kënd mund ta vendosni si referencë?
  A
  Ish-punëdhënësin tuaj
  B
  Profesorin apo profesoreshën tuaj
  C
  Njerëz që më parë kanë punuar me ju
  D
  Të gjitha
  8
  Cila nga të mëposhtmet zakonisht është pjesa e parë e një aplikimi për punë?
  A
  Pyetje që lidhen me punën
  B
  Referencat
  C
  Informata personale
  D
  Edukimi dhe përvoja e punës
 • 9
  Sa vjeç duhet të jeni për të aplikuar në një vend pune?
  A
  13
  B
  15
  C
  18
  D
  16
  10
  Nëse shkoni personalisht për të kërkuar ndonjë aplikacion për punë. Si duhet të jetë veshja juaj?
  A
  Sa më serioz
  B
  Nuk është me rëndësi
  C
  Thjeshtë
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo