Cilat janë përgjigjet më të mira në intervista të punës?
 • 1
  Cila nga opsionet është përgjigja më e mirë në pyetjen: “Pse duhet t’ju punësojmë?"
  A
  Sepse jam perfekt
  B
  Jam profesionist në mënyrën time
  C
  Sepse vërtetë do të doja të sjell aftësitë e mia në kompaninë tuaj
  D
  Sepse nuk do të pendoheni
  2
  Zgjedhni përgjigjen më të mirë në këtë pyetje: “Cila është pika juaj më e fortë?”
  A
  Jam në dijeni për çdo sekret në kompaninë paraprake
  B
  Jam një shitës i aftë me 10 vite përvojë pune
  C
  Bukuria ime
  3
  Zgjedhni përgjigjen më të mirë në këtë pyetje: “Cila është dobësia juaj më e madhe?”
  A
  Jam ekspert në këtë punë
  B
  Nuk kam dobësi
  C
  Nuk mund të punoj në presion
  D
  Kam mësuar ta bëj perfeksionizmin të funksionojë në avantazhin tim
  4
  Zgjedhni përgjigjen më të mirë në këtë pyetje: “Pse po e lini vendin e punës” ose “pse e keni lënë punën tuaj”?
  A
  Nuk më pëlqen ambienti përreth ndërtesës
  B
  Punëdhënësi është shumë i ashpër
  C
  Jam në kërkim të një pune sfiduese dhe ambienti bashkëpunues
  D
  Nuk kam raporte të mira me kolegë
 • 5
  Cila nga opsionet është përgjigja më e mirë në këtë pyetje: "Cilat janë pritshmëritë e juaja për pagë?”
  A
  Nëse është puna e duhur për mua, besoj do arrijmë një marrëveshje
  B
  Rreth 900 -1200 (e tregoni një shifër)
  C
  Si të dëshironi ju
  D
  Ju duhet të vendosni rreth rrogës, jo unë
  6
  Zgjedhni përgjigjen më të mirë në këtë pyetje: “Pse e dëshironi këtë punë?”
  A
  Duket një punë e thjeshtë dhe e lehtë
  B
  Jam personalisht i tërhequr nga kompania
  C
  I kam admiruar gjithmonë strategjitë e kësaj kompanie të suksesshme
  D
  Më përshtatet si punë
  7
  Cila nga opsionet është përgjigja më e mirë në këtë pyetje: “Pse dëshironi të punoni për kompaninë tonë”?
  A
  Thoni se dëshironi të bëni më shumë para
  B
  Thoni se ju pëlqen puna e kompanisë
  C
  Thoni se se ju pëlqen kultura e kompanisë
  D
  B dhe C
  8
  Zgjedhni përgjigjen më e mirë në këtë pyetje: “Cilat janë planet tuaja për të ardhmen?”
  A
  Ta marrë këtë punë, shpresoj të avancohem sa më parë
  B
  Ta bëj kompaninë të suksesshme dhe të zhvillohem si person
  C
  Planet e mija për të ardhmen janë të pensionohem sa më herët
  D
  Të largohem nga shteti
 • 9
  Cila nga opsionet është përgjigja më e mirë në këtë pyetje: “Cila është pika juaj e dobët”?
  A
  Jam gjumash/e
  B
  Jam pak i paorganizuar por po ndërmarr hapa ta tejkaloj
  C
  Pika ime e dobët është gjuha angleze
  D
  Jam një perfeksionist
  10
  Cila është përgjigja më e mirë në këtë pyetje: ”Si e menaxhoni stresin dhe presionin?”
  A
  Nuk e di
  B
  Nuk mund ta menaxhoj shumë mirë
  C
  Mundohem të reagoj më shumë ndaj situatave se sa të stresohem
  D
  Roli im ishte menaxhimi i faturave në kompaninë paraprake
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo