Për cilin profesion bëhet fjalë?
 • 1
  Nëse po kërkoni libër të ri për të lexuar, ejani në vendin ku punoj dhe do t'ju ndihmoj ta gjeni.
  A
  Arsimtar
  B
  Profesor
  C
  Librashitës
  D
  Drejtor
  2
  Unë përgatis dhe ekzaminoj të dhënat financiare të një biznesi në mënyrë që ta ndihmoj atë të funksionojë në mënyrë efikase.
  A
  Avokat
  B
  Arkitekt
  C
  Noter
  D
  Kontabilist
  3
  Nëse keni një problem me makinën tuaj, unë mund t’ju ndihmoj ta rregulloni atë.
  A
  Shitës i veturave
  B
  Mekanik
  C
  Marangoz
  D
  Elektricist
  4
  Pasi të merrni artikujt që ju nevojiten në supermarket, duhet ta bëni pagesën te unë para se të dilni nga supermarketi.
  A
  Recepcionist
  B
  Arkëtar/e
  C
  Agjent i shitjes
  D
  Menagjer
 • 5
  Sporti ku unë luaj, zhvillohet nga dy ekipe me nga 5 lojtarë në lojë.
  A
  Futbollist
  B
  Basketbollist
  C
  Biçiklist
  D
  Xhudist
  6
  Unë i shkruaj artikujt që lexoni në gazetë.
  A
  Gazetar
  B
  Moderator
  C
  Reporter
  D
  Regjisor
  7
  Unë jam përgjegjës për përgatitjen e planeve mësimore dhe edukimin e nxënësve.
  A
  Sekretar
  B
  Mësues
  C
  Biblotekar
  D
  Drejtor
  8
  Unë bëj riparimin e sistemit dhe tubave të ujit.
  A
  Elektricist
  B
  Hidraulik
  C
  Menaxher ndërtimesh
 • 9
  Unë ua sjell darkën në një restaurant. Pas darkës sjell faturën.
  A
  Kuzhinier
  B
  Kamarier
  C
  Mikpritës
  10
  Unë realizoj dizajne të rrobave për të tjerët, shumë herë duke prodhuar gjëra ekskluzive për veshje.
  A
  Dizajner i enterierit
  B
  Dizajner
  C
  Dizajner grafik
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo