Përfundoje thënien...
 • 1
  Përfundoni thënien e Albert Camus: Mos ec pas meje, unë s'udhëheq dot. Mos ec para meje, se mbase nuk të ndjek. Ec pranë meje dhe ________________."
  A
  bëhu miku im
  B
  të rrugëtojmë bashkë
  C
  mos ndalo
  2
  Përfundoni thënien e Thomas Edison: "Unë nuk kam dështuar. Vetëm kam gjetur 10,000 ________________."
  A
  teori alternative
  B
  mënyra që nuk funksionojnë
  C
  shumë gabime
  3
  Përfundoni thënien e Eleanor Roosevelt: "Askush nuk mund t'ju bëjë të ndjeheni inferiorë pa ________________tuaj."
  A
  miratimin
  B
  respektin
  C
  ndihmën
  4
  Përfundoni thënien e George Sand: "Ka vetëm një lumturi në këtë jetë, __________________."
  A
  të duash dhe të të duan
  B
  të jesh pa shqetësime
  C
  janë gjërat e vogla
 • 5
  Përfundoni thënien e Albert Einstein: "Jeta është si ngasja e një biçiklete. Për të mbajtur ekuilibrin, duhet të __________________."
  A
  mbash sytë hapur
  B
  mbash veshët hapur
  C
  vazhdosh të lëvizësh
  6
  Përfundoni thënien e Malcolm X: "Nëse nuk qëndron për diçka, do të _________________."
  A
  biesh për gjithçka
  B
  jesh gjithmonë i pavendosur
  C
  nënshtrohesh përherë
  7
  Përfundoni thënien e Mahatma Gandhi: "Bëhu ndryshimi që dëshiron _________________."
  A
  të shohësh në botë
  B
  të jesh
  C
  të shohin të tjerët tek ty
  8
  Përfundoni këtë thënie të Theodore Roosevelt: "I vetmi njeri që nuk bën kurrë gabime është njeriu që kurrë _____________."
  A
  nuk bën asgjë
  B
  nuk ka ëndrra
  C
  nuk beson në asgjë
 • 9
  Përfundoni thënien e Sokratit: "Dituria e vetme e vërtetë është të dish_____________________."
  A
  se nuk di asgjë
  B
  se di shumë
  C
  kur të ndalosh
  10
  Përfundoni thënien e George R. R. Martin: "Një lexues jeton një mijë jetë para se të vdesë. Njeriu që nuk lexon kurrë _____________."
  A
  humb shumë
  B
  nuk jeton fare
  C
  jeton vetëm një
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo