Sa keni njohuri rreth librave?
 • 1
  Kush është autor i librit "Princi"?
  A
  Virgjili
  B
  Dante Alighieri
  C
  Niccolò Machiavelli
  2
  "Kumbari" ishte roman përpara se të bëhej një film i njohur. Kush e ka shkruar?
  A
  Gilbert Patten
  B
  Dr. Seuss
  C
  Mario Puzo
  3
  Cili autor brazilian e shkroi librin "Alkimisti"?
  A
  Paulo Coelho
  B
  Jorge Amado
  C
  Barbara Cartland
  4
  "Lufta dhe Paqja" u shkrua nga një autor rus. Si quhej ai?
  A
  Leo Tolstoy
  B
  Franz Kafka
  C
  Fyodor Dostoevsky
 • 5
  Kush e shkroi novelën "Lolita"?
  A
  Vladimir Nabokov
  B
  Gustave Flaubert
  C
  Jane Austin
  6
  Cili është autori i "Gone With the Wind"?
  A
  Enid Blyton
  B
  William Shakespeare
  C
  Margaret Mitchell
  7
  Cili autor shkroi librin "Sekreti"?
  A
  Barbara Cartland
  B
  Rhonda Byrne
  C
  Danielle Steel
  8
  "Princi i Vogël" u shkrua nga një shkrimtar francez. Cili ishte ai?
  A
  John Grisham
  B
  Antoine de Saint-Exupery
  C
  E. B. White
 • 9
  Cili autor kolumbian solli librin "Njëqind vjet vetmi"?
  A
  Corin Tellado
  B
  Gabriel Garcia Marquez
  C
  Paulo Coelho
  10
  Cili nga këta libra ka për tematikë besën e shqiptarëve?
  A
  Kush e Solli Doruntinën - Ismail Kadare
  B
  Nita - Josip Rela
  C
  Nëna Shegë - Adem Demaçi
Faqja 
1
/
3
Jeni përgjigjur në 
0
 nga  
10 pyetje
Përfundo