Academic Education Center (AEC)
Profil
	 	 

Qendra e Edukimit Akademik është shkollë private e gjuhëve të huaja, e specializuar në kurse profesionale, gjuhësore dhe trajnime të mësuesve.

Që nga themelimi, kjo qendër ka ndihmuar mijëra studentë të përmirësojnë aftësitë e tyre në disa gjuhë të huaja. 

AEC është një nga vendet më të mira për të mësuar një gjuhë. Kjo qendër ofron programe intensive duke filluar nga niveli fillestar deri te ai i avancuar.

 • Programi i gjuhës angleze 
 • Programi i gjuhës gjermane
 • Programi i trajnimit të mësuesve
 • Programi i aftësive menaxheriale
 • Programi i aftësive të udhëheqjes
 • Programi i trajnimit të shërbimit të klientit
 • Programi i përgatitjes së testit Goethe / OSD
 • Programi i përgatitjes së testit IELTS / TOEFL
 • Klasat individuale në gjuhën gjermane dhe angleze
 • Klasat individuale përmes Skype
 • Programe të veçanta për fëmijë, në gjuhën angleze dhe gjermane
 • Programi i aftësive të prezantimit

 

Pyetje & Përgjigje
Në këtë pjesë mund të gjeni pyetjet me të shpeshta lidhur me kompaninë. Mësoni përgjigjet në pyetjet që mund t'iu interesojnë.
Kur u themelua AEC?
AEC u themelua në vitin 2018.
Në cilat gjuhë ofron kurse AEC?
AEC ofron kurse në disa gjuhë të huaja, si gjuhë angleze, gjuhë gjermane dhe gjuhë serbe.
Ku gjendet kjo qendër?
Qendra Akademike e Edukimit, gjendet në Prishtinë.
A pranohet certifikatë pas pëfundimit të ndonjë programi?
Po, të gjithë studentëve që përfundojnë programin u jepet një çertifikatë pjesëmarrjeje nga AEC, në fund të programit.
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 for Quality Management
Copyright © 2024 - KosovaJob LLC