Mayune
Profil
	 	 
Mayune është kompani e cila merret kryesisht me rritjen e prezencës online të bizneseve, duke punuar intesivisht në ndërtimin e kanaleve të komunikimit mes tyre dhe audiencave/klientëve të tyre.
 
Ekipi i përkushtuar i kompanisë Mayune ka një bagazh te madh me eskperiencë në punë dhe studime jashtë vendit, përkatësisht në qytetet si New York City, London, Zagreb, Madrid dhe Sarajevo. Qasja e tyre ndaj punës dëshmon përkushtimin dhe dëshirën për sukses. Mirëpo dëshmon edhe arritjet e tyre të deritanishme.
 
Me nje fokus të veçantë ndaj klientit si dhe përdoruesit final, Mayune krijon vizuale shumë dimenzionale që shërbejnë në dy zona kyçe: funksionalitetin dhe estetiken, duke përdorur metodologji të bazuara në hulumtime dhe duke sjellë gjëra të kapshme tek nevojat individuale.
 
Pyetje & Përgjigje
Në këtë pjesë mund të gjeni pyetjet me të shpeshta lidhur me kompaninë. Mësoni përgjigjet në pyetjet që mund t'iu interesojnë.
Kur u themelua Mayune?
Mayune është themeluar në Shtator të vitit 2017.
Cilët janë klientët e Mayune?
Mayune punon me klientë lokal por edhe me klientë ndërkombëtarë, në vendet si SHBA, Britani të Madhe, Zvicërr, Gjermani dhe shtete tjera.
Cilat janë shërbimet e Mayune?
Disa prej shërbimeve të cilat i ofron Mayune janë: Zhvillim dhe Dizajn të Web Faqeve, Dizajn Vizual, Dizajn UI/UX (User Interface / User Interaction), Videografi, Fotografi, Motion Graphics, Planifikim dhe Dizajn të Konferencave, Zhvillim të Strategjive të Marketingut dhe Zhvillim të Identitetit të Brendit.
Çka e karakterizon Mayune?
Mayune karakterizohet nga puna dhe stili i veçantë i cili bazohet ne koncepte psikologjike, minimalizëm, dhe dizajn të krijuar me përdoruesin e fundit në mendje, çdo herë. Për këtë, Mayune punon intensivisht në hulumtim dhe sjellë tek klientët kualitet të lartë me çmim të arsyeshëm.
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë, i çertifikuar nga Bureao Veritas me ISO 9001: 2015 për Menaxhimin e Cilësisë.